18 de nov. 2014

NADAL 2014

Aquest Nadal us proposem tres activitats: dues per realitzar en familia i una tercera pensada només per a infants. Si voleu saber quin és el principi de funcionament de les màquines de fer fotos, si preferiu fer de pirates o si teniu ganes de participar en un joc de pistes, us esperem a l'MMB!


ULLS D'AIGUA

Ulls d’aigua és una activitat familiar, vinculada a l’exposició Càmeres submarines, el repte de fotografiar sota l'aigua en la qual amb una peixera es construeix una càmera obscura. A partir d’aquí entendrem el principi bàsic de funcionament de les maquines de fer fotos.
Com es capturen les imatges? Us heu fet mai aquesta pregunta?

Activitat familiar. Edat mínima de participació 6 anys
Dates: 24, 29, 30, 31 de desembre 2014 i 2 i 3 de gener 2015
Preu: 5€ per participant
Venda de tickets a través de la web. Clickeu aquíPIRATES A LA VISTA

El Pirata Puny de Ferro ha trobat un mapa del tresor i busca tripulació per anar-lo a buscar. Per aconseguir-lo caldrà treballar en equip i prometre compartir el botí, escollir un vaixell, fer-se una bandera i orientar-se per una illa imaginària. Si voleu formar part d’aquesta tripulació, us esperem!

Activitat familiar. Edat mínima de participació 3 anys
Dates: 24, 29, 30, 31 de desembre 2014
Preu: Adults 5€ / Infants 3,60€
Venda de tickets a través de la web. Clickeu aquíQUI SURT A LA FOTO?

Joc de pistes participatiu a l’entorn de l’exposició Càmeres submarines: el repte de fotografiar sota l’aigua. Ajudareu a un personatge molt particular a recuperar la memòria a partir a partir de les fotografies que anireu trobant en el decurs de l’activitat.

Activitat infantil per a nens i nenes de 6 a 10 anys
Dates: 24, 29, 30, 31 de desembre 2014
Preu: 3,60€ per participant
Venda de tickets a través de la web. Clickeu aquí